Nieuwsbrief 1 juni

Laatst bijgewerkt: juni 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 1 juni

Win een waardebon van €100 voor je reisapotheek!

De zomer komt dichterbij! Zouden we jou een plezier doen met 7 zonnecrèmes, of krijg je liever 100 blarenpleisters? Verkies je 10 anti-muggensprays of 50 alcoholtesters? Met een waardebon van €100 kies je zelf je prijs op de webshop van Farmaline!
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoe krijg je fruitvliegjes weg uit je huis?

Fruitvliegjes zijn vervelende beestjes: ze hangen als een zwerm om de fruitschaal of palmen je GFT-bak in en kunnen zich razendsnel vermenigvuldigen. Hoe krijg je ze weg uit je huis?

Lees verder

Gezondheid.be

Afgestemd opvoeden: tut of geen tut?

Een huilende of krijsende baby of peuter is gemakkelijker te sussen met een fopspeen. Maar past een tut ook binnen een afgestemde opvoeding? We vroegen het aan orthopedagoge Tine Seghers.

Lees verder

Gezondheid.be

Podcast: alles over suiker en suikerziekte

1 op 10 mensen heeft suikerziekte, maar 1 op 3 weet het niet. Weet jij hoe je suikerziekte kan vermijden of wanneer je je moet laten testen? Kunnen we beter geen suikers eten? Wat met 'snelle' en 'trage' suikers? Alle antwoorden hoor je in deze podcast-aflevering over suiker en suikerziekte.

Lees verder

Gezondheid.be

Behandeling ADHD: medicatie en/of therapie?

Naar schatting heeft circa twee procent van de kinderen van 5 tot en met 14 jaar zodanig ernstige symptomen van ADHD en aanverwante stoornissen dat zij in aanmerking komen voor specifieke behandeling. Bij circa één derde van hen duren symptomen voort tot in de volwassenheid.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 01/06/2023 , bijgewerkt op 07/06/2023
volgopfacebook

volgopinstagram