Nieuwsbrief 11 januari

Laatst bijgewerkt: januari 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 11 januari

10 redenen waarom je voldoende seks moet hebben

Seks en intimiteit zijn niet alleen belangrijk voor je relatie en je emotionele well being, ze zijn ook een zegen voor je fysieke gezondheid. Tien redenen waarom regelmatig actief zijn in bed goed is voor lichaam en geest.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Link voeding en ADHD nogmaals bewezen

Eerdere studies hadden al aangetoond dat het fewfoods-dieet symptomen van ADHD kan onderdrukken. Onderzoekers ontdekten nu ook de achterliggende mechanismen, dus wat er precies in de hersenen gebeurt als kinderen met ADHD dat dieet volgen.

Lees verder

Gezondheid.be

Weer een normale transit na de feestdagen!

ADVERTORIAL
1 Belg op 10 heeft last van verteringsproblemen. En u? Ontdek hoe u op een natuurlijke manier zorg kunt dragen voor uw transit!

Ik wil er meer over weten

Gezondheid.be

Wat is slaapverlamming en wat kan je dan doen?

Slaapverlamming is een fenomeen dat optreedt tijdens je slaap: je bent enkele minuten helder wakker, maar je kan je niet bewegen en je ogen niet openen. Soms gaat het gepaard met hallucinaties. Naar schatting acht procent van de bevolking krijgt te maken met slaapverlamming.

Lees verder

Gezondheid.be

Mag je de korsten van kaas opeten?

Mag je elke soort kaaskorst opeten? Het is een vraag die vaak gesteld wordt. Het antwoord hangt af van het type korst en er zijn sowieso een aantal voorzorgsmaatregelen die je moet respecteren.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 11/01/2022 , bijgewerkt op 17/01/2022
volgopfacebook

volgopinstagram