Gezondheid.be-ma 27 febr: Voed je brein voor een betere focus | Borstlift | Hoe ontstaan wallen onder de ogen en wat kunt u eraan doen? | Video : Burn-out

nieuwsbrief

Nog meer actueel nieuws op gezondheid.be

Nieuw dossier: Voed je brein voor een betere focus

123m-gezicht-massage.jpg
Voedsel voor het brein of focus food, het bestaat ook in de letterlijke zin van het woord. Met deze eettips verwen je je hersenen en staat je focus op scherp.

Lees verder...

Hoe ontstaan wallen onder de ogen en wat kunt u eraan doen?

123m-vr-ouder-ogen-wallen-02-17.jpg
Iedereen heeft wel eens wallen of kringen onder de ogen door gebrek aan slaap, ziekte of overvloedig wenen (bv. bij hooikoorts). In feite gaat het dan eerder om gezwollen oogleden, wat meestal spontaan verdwijnt zodra u weer voldoende hebt geslapen, of als de hooikoorts voorbij is.

Lees verder,...

Victor, de CM-gezondheidscoach

cm-Victor_teaser.jpg
Hoe is het met jouw goede voornemens gesteld? Kun je nog een duwtje in de rug gebruiken? Download dan snel de nieuwe gezondheid-app Victor. Je kiest uit 8 gezondheidsdomeinen en werkt met haalbare uitdagingen.

Meer info of downloaden

Borstlift

Factoren zoals zwangerschap, borstvoeding en gewichtsverlies kunnen ervoor zorgen dat de borsten hun stevigheid verliezen. Een borstlift kan dan een uitweg bieden.

Borstlift

Wat denk je?

kindje-huh-fun-.jpg
Speel ons minikwisje!.... wat denk je?

'Het is een fabeltje dat de schil van de appel het meest voedingsvezels bevat'

Is dit zo?

Video : Burn-out

video-burnout-youtube.jpg
In deze video leggen we je uit wat stress is en hoe dit kan uitmonden in een burn-out. Verder vertellen we je aan welke symptomen je een burn-out kunt herkennen en waaruit de behandeling bestaat.

Video: Burn-out


Laatst bijgewerkt: maart 2017

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram