Gezondheid.be: 4 juni-: Fimose en parafimose: vernauwing van de voorhuid | Tien tips om de blok te overleven | Over tomaten gesproken | Wonen & gezondheid : Huishoudelijk afval

nieuwsbrief

Door een technische storing kan het zijn dat u onze nieuwsbrief deze week 2 keer hebt ontvangen, waarvoor onze excuses.

Nieuws deze weekNog meer actueel nieuws op gezondheid.be

Geraak je niet in slaap door stress of spanning?

In onze moderne samenleving is de prestatiedruk tegenwoordig zo hoog, dat niemand nog ontsnapt aan enige vorm van stress. Bij velen leidt dit ook tot slaapstoornissen en die onderbroken slaap zorgt er op haar beurt dan weer voor dat men vermoeid opstaat en derhalve nog vatbaarder is voor stress.

Lees meer...

Nieuw dossier: Fimose en parafimose: vernauwing van de voorhuid van de penis

De voorhuid bedekt de eikel van de penis. Aan de onderkant van de penis zit de voorhuid vast met een soort riempje (frenulum). Normaal gezien is de voorhuid zo ruim dat hij gemakkelijk over de eikel te schuiven is.

Fimose en parafimose: vernauwing van de voorhuid van de penis

Een mooie huid zonder puistjes?

Als je een (vette) huid hebt die last heeft van onzuiverheden, dan weet je als geen ander hoe belangrijk een goed afgestemd gelaatsverzorgingsproduct is. Lees snel verder en ontdek hoe je een vette huid herkent en het beste verzorgt.

Lees meer...

Tien tips om de blok te overleven

Heb je studerende tieners in huis? Ben je zelf student? Wie herinnert zich deze stresserende tijd niet meer? Deze 10 tips kunnen helpen!

Tien tips om de blok te overleven

Over tomaten gesproken

Tomaten smaken fris in een zomerse salade maar kunnen ook op oneindig veel andere manieren worden bereid en verwerkt. Er is echter nog een reden om tomaten te eten: tomaten zijn bijzonder rijk aan lycopeen.


Over tomaten gesproken

Wonen & gezondheid : Huishoudelijk afval

Over menselijk afval, aalputten en septische putten, afvalwater, vast huisvuil en biobak.

Wonen & gezondheid: Huishoudelijk afval

Uw volgende nieuwsbrief

Uw volgende nieuwsbrief verschijnt op donderdag 12 juni. Berichten hiervoor kunnen worden doorgegeven via het contactformulier.

contacteer ons


Laatst bijgewerkt: september 2019

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram