Nieuwsbrief 28 juni

Laatst bijgewerkt: juli 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 28 juni

Omgaan met narcisme: enkele tips

Een narcist kan je nauwelijks veranderen. Je kan dus beter zelf leren anders te reageren, en daarbij ook duidelijk aangeven wat je verwacht van die persoon. We noemen in dit artikel een aantal veelvoorkomende gedragspatronen en geven ook enkele manieren om er mee om te gaan.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Reumatoïde artritis: een ontstekingsreuma

Reumatoïde artritis is een chronische progessieve gewrichtsaandoening. De ziekte gaat uit van het gewrichtsvlies dat gaat woekeren. Het tast zowel het kraakbeen als het omliggend bot aan. Vroeger werd de ziekte ook "chronische, progressieve, polyarthritis" genoemd.

Lees verder

Gezondheid.be

Getuigenis bedplassen:

Bedplassen bij tieners en volwassenen is taboe, maar komt vaker voor dan je zou denken. Wij spraken met Bob, een jongeman van vijftien, over hoe bedpassen zijn leven beïnvloedde en hoe hij er uiteindelijk van verlost raakte.

Lees verder

Gezondheid.be

Lekker en simpel: zo kan je zelf wraps maken

Zelf wraps maken, is eigenlijk helemaal niet moeilijk. In dit korte filmpje van onze Nederlandse zus Gezondheidsnet krijg je het recept te zien, stap voor stap.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe krijg je een aangebrande pan schoon?

Het overkomt zelfs de beste kok wel eens. Je zet de pan op het vuur, je let even niet op en plots is je gerecht aangebrand. Hoe krijg je die makkelijk weer proper?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 28/06/2022 , bijgewerkt op 06/07/2022
volgopfacebook

volgopinstagram