Gezond leven

door ramo , 10 September 2014 om 16:02

Verlaag je slechte cholesterol met Krill olie
 
Krill zijn garnalen-achtige schaaldieren die een relatief lage positie op de voedselketen te bezetten,
Die voeden zich met plankton en ijs algen.

krill olie bevat van nature voorkomende lange-keten omega-3 vetzuren;
EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur).

Deze fosfolipiden zijn superieur aan de triglyceriden in visolie, wordt gemakkelijk geabsorbeerd.
Dit vermindert de gisting en oprispingen problemen vaak geassocieerd met visolie suppletie.

Antarctische krill is rijk aan de antioxidant astaxanthine, waarin de olie zijn karakteristieke rode kleur geeft.
Astaxanthine is een natuurlijke carotenoïde-type antioxidant dat is nog krachtiger dan beta-caroteen, alfa-tocoferol,
lycopeen en luteïne. Astaxanthine natuurlijk lest vrije radicalen, waardoor het product vers,
Dus geen additieven nodig zijn om de stabiliteit krill op de lange termijn te handhaven.
Ter vergelijking worden antioxidanten toegevoegd aan de meeste voedingssupplement om te voorkomen dat de producten er ranzig uitzien tijdens productie of in het schap.
Visolie om te voorkomen dit.

Uw reactie op dit bericht:

verberg bovenstaande gegevens :
je naam en emailadres verschijnen dan niet bij je reactie.
hou me op de hoogte van reacties :
telkens iemand een reactie plaatst bij dit bericht ontvang je een e-mail.
tekens over.
pub