agenda

6 artikels in agenda
Bekijk

Lupus in al zijn facetten

agenda zaterdag 21 mei 2016 in Antwerpen

Dr. Quintens legt ons uit wat een huisarts kan doen als een patiënt met verschillende symptomen bij hem komt, maar geen diagnose heeft. Wanneer stuurt de huisarts u door?

lees meer »

Zoals ik het wil

agenda donderdag 26 mei 2016 in Gent

De manier waarop we afscheid nemen van het leven is de laatste decennia sterk geëvolueerd. Ook op dit vlak zijn er vandaag keuzes die kunnen worden gemaakt. Keuzes die betrekking hebben op ons sterven en op wat er nadien met ons lichaam gebeurt.

lees meer »

Pijn, pijn, en nog eens pijn

agenda zaterdag 21 mei 2016 in Malle

Hoofdpijn, nekpijn, schouderpijn, spierpijn, pijn in arm of been. Een whiplashpatiënt kent deze soorten soorten pijn wel. Een whiplash of whiplash-geassocieerde aandoeningen verwijzen naar nekletsel als gevolg van, of gerelateerd aan, een plotselinge verstoring van de nek.

lees meer »

Man of Vrouw: wie ligt daar nog wakker van!

agenda donderdag 12 mei 2016 in Gespreksavond in Gent

In de laatste twee decennia zijn sociaal de ideeën over man/vrouw grondig gewijzigd. De wereld wordt minder opgesplitst in deze tweedeling, het continuum man-vrouw is een feit. Dit heeft zijn gevolgen voor de zorg van transgenders en gendervariante personen.

lees meer »

Schrijf u in voor 10.000-stappenclash

agenda zaterdag 28 mei 2016 in Vlaanderen

In 2016 organiseren het VIGeZ en de Logo’s van 30 april tot 28 mei de 10.000-stappenclash. Dat is een stappencompetitie tussen de inwoners van de Vlaamse gemeenten.

lees meer »
6 artikels in agenda
Bekijk
gezondheid.be op Facebook

pub