Is marsepein gezond ?

 Is marsepein gezond ?
tips 6/12/2016

Marsepein bestaat hoofdzakelijk uit amandelen en suiker. Wettelijk gezien moet marsepein minstens 14 % amandelen bevatten, maar idealiter bevat het minstens 33 % amandelen en liefst meer.

lees meer »

Eten tijdens de examens: Hersenvoeding

Eten tijdens de examens: Hersenvoeding
dossier 5/12/2016

De examenkoorts bij studenten loopt op. Om te slagen moet er natuurlijk worden gestudeerd maar een gezonde levensstijl kan ook helpen. Regelmatig bewegen om zich te ontspannen, voldoende slapen om te recupereren en gezond eten zijn essentieel. Niet alleen tijdens de examens maar ook tijdens de blokperiode vooraf.

lees meer »

Schrijf in op de gezondheid.be nieuwsbrieven

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken uw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV.

Zorgt wintertijd voor depressies ?

Zorgt wintertijd voor depressies ?
nieuws 6/12/2016

De omschakeling van zomer- naar wintertijd zorgt voor depressies. Dat besluiten onderzoekers van de universiteit van het Deense Aarhus in een studie gepubliceerd in het tijdschrift Epidemiology.

lees meer »

Lattoflex zoekt testslapers ! [pub]

Lattoflex zoekt testslapers ! [pub]
tips 5/12/2016

U deelt uw ervaring en behoudt het Lattoflex bed!
Lattoflex, al 60 jaar specialist in slaapcomfort, zoekt testslapers: u test gedurende 6 weken een Lattoflex slaapsysteem. Na afloop van de testperiode vraagt Lattoflex om uw ervaring met hen te delen en als beloning voor uw medewerking mag u de Lattoflex bodem + matras ter waarde van max. € 2.450 behouden. Schrijf u nu in op www.testslaper.be !

lees meer »

Slaatje van veldsla en poon

Slaatje van veldsla en poon
recepten 5/12/2016

Rode poon is een beenvis, die behoort tot de orde de schorpioenvisachtigen en familie is van de ponen. Het visvlees is vast van structuur, heeft een diepe smaak en blijft mooi sappig. In vissoepen en stoofpotjes is rode poon een echte smaakmaker. Ook in de pan gebakken of gemarineerd overtuigt rode poon altijd.

lees meer »
gezondheid.be op Facebook

pub