Alles over relaties

Wat?

De wederzijdse interactie van 2 of meer personen.

Nieuws

Scheiden mannen vaak van ernstig zieke vrouw?

Scheiden mannen vaak van ernstig zieke vrouw?

03/04 Tot de dood ons scheidt? Of tot ziekte ons scheidt? Een nieuw onderzoek van de Iowa State University in het Journal of Health and Social Behavior bevestigt wat al langer bekend is: mannen laten hun ernstig zieke vrouw vaak zitten,

lees meer »

Eenderde van 70-plussers heeft geregeld seks

Eenderde van 70-plussers heeft geregeld seks

08/03 Uit onderzoek in Groot-Brittannië blijkt dat eenderde van de 70-plussers minstens twee keer per maand seks heeft. De studie onderzocht de seksuele activiteit van ruim 6.000 mannen en vrouwen van 50 tot 90 jaar oud.

lees meer »

Week van de Lentekriebels focust op gender en homofobie

Week van de Lentekriebels focust op gender en homofobie

23/02 Bedoeling is iedereen die met kinderen en jongeren werkt, te stimuleren het thema relaties en seksualiteit aan te kaarten.

lees meer »

Dossiers

Relatiebureau versus online dating

Relatiebureau versus online dating

25/03 Alsmaar meer mensen hebben negatieve ervaringen met het internetdaten, terwijl relatiebureaus in opmars zijn. Lees hier de achterliggende redenen evenals de risico’s die verbonden zijn aan het internetdaten.

lees meer »

Publiek van een relatiebureau

Publiek van een relatiebureau

01/03 Terwijl meer en meer mensen negatieve ervaringen hebben met het internetdaten , helpen relatiebureaus vrijgezellen in de zoektocht naar een nieuwe langdurige relatie. Het geheime wapen ? Hun professionele werkwijze en het door en door kennen van hun kandidaten.

lees meer »

Tot wie richt een relatiebureau zich?

Tot wie richt een relatiebureau zich?

01/03 Het professioneel opgeleid personeel van een relatiebureau werkt met een wel doordacht stappenplan. Deze efficiënte aanpak garandeert optimale kansen om langdurige relaties tot stand te kunnen brengen.

lees meer »

pub

Wat denk je ?

De beste behandeling van vroegtijdige zaadlozing is psychotherapie
   juist
   fout

Videokanaal

Hoe moet je flirten? In dit filmpje bekijken we hoe wij onze lichaamstaal, soms bewust soms onbewust, inzetten voor het winnen van iemands aandacht.
In dit filmpje bekijken we hoe wij onze lichaamstaal, soms bewust soms onbewust, inzetten voor het winnen van iemands aandacht.

Bekijk het filmpje »

Slechte adem (MP) Iedereen heeft wel eens last van een slechte adem of halitose. Maar wat zijn precies de oorzaken en hoe kan je een slechte adem vermijden of oplossen? In deze aflevering geeft parodontoloog Bruno Collaert nuttige tips om jouw adem fris te houden.
Iedereen heeft wel eens last van een slechte adem of halitose. Maar wat zijn precies de oorzaken en hoe kan je een slechte adem vermijden of oplossen? In deze aflevering geeft parodontoloog Bruno Collaert nuttige tips om jouw adem fris te houden.

Bekijk het filmpje »

Praat over erectiestoornissen. U vrijt toch ook graag? [MP] 1 op 2 mannen tussen 46 en 65 jaar worden occasioneel tot regelmatig geconfronteerd met een erectiestoornis*. Dat zijn er niet weinig.
1 op 2 mannen tussen 46 en 65 jaar worden occasioneel tot regelmatig geconfronteerd met een erectiestoornis*. Dat zijn er niet weinig.

Bekijk het filmpje »

Zo werkt het vrouwelijk orgasme! Hoe krijgt een vrouw een orgasme en wat gebeurt er dan allemaal in het lichaam? Deze animatie legt het vrouwelijk orgasme uit.
Hoe krijgt een vrouw een orgasme en wat gebeurt er dan allemaal in het lichaam? Deze animatie legt het vrouwelijk orgasme uit.

Bekijk het filmpje »

Wistjedatje - Hoe diep is de vagina? Weet jij hoe diep de vagina is? Deze vraag hebben we op straat gesteld en hier kwamen heel uiteenlopende en verrassende antwoorden op
Weet jij hoe diep de vagina is? Deze vraag hebben we op straat gesteld en hier kwamen heel uiteenlopende en verrassende antwoorden op

Bekijk het filmpje »

interessante links

pub