print |2.241x gelezen

ADVERTORIAL

[pub] Beter in je vel met een mooie glimlach.

Een gezond gebit en verzorgd tandvlees zijn veel waard. Maar mooie, witte tanden nog veel meer. Onderzoek wijst uit dat mensen met een stralende glimlach zich zelfzekerder voelen en ook aantrekkelijker en intelligenter gevonden worden. Wie dacht dat een mooie glimlach een voorrecht is voor Hollywoodsterren, heeft het mis want vandaag liggen ook tal van mogelijkheden binnen ieders bereik. Eén daarvan zijn GlamSmile veneers.

Gezonde tanden zijn niet noodzakelijk mooi

Dagelijks poetsen, geregeld flossen en minstens één keer per jaar naar de tandarts zijn nodig om je gebit ‘in good shape’ te houden. Maar daarom zijn je tanden nog niet mooi te noemen. Misschien zijn ze vergeeld, of staan ze niet netjes in de rij. Er kunnen ook stukjes afgebroken zijn of sommige tanden zijn misschien scheef. Voor sommige mensen is een onregelmatig gebit de reden waarom ze weinig lachen of beschaamd zijn als er een foto genomen wordt. Velen praten binnensmonds omdat ze hun tanden niet durven te tonen. Zo kan een gebit dat tóch gezond is, een belemmering zijn.

Stralen met GlamSmile veneers

Er zijn vandaag tal van oplossingen om te genieten van een stralende glimlach en je leven een echte ‘boost’ te geven. GlamSmile veneers zijn daar één van. Dat zijn ultradunne (0,3 mm) schildjes uit porselein die rechtstreeks op de voorzijde van de tanden worden aangebracht. De tandarts plaatst deze op-maat-gemaakte schildjes tijdens een pijnloze, kortdurende behandeling. Je behoudt je eigen tanden en de schildjes gaan tot 20 jaar mee, mits goede mondhygiëne. Zo ben je voorgoed verlost van je minder mooie tanden en kan je volop en breed lachen!

Het verhaal van Marie-Louise

Marleen De Z.

Marleen De Z.

Marie-Louise had jarenlang een gebit zoals velen onder ons: vergeeld en niet alle tanden gelijk. Ze besloot na lang aarzelen om GlamSmile veneers te laten plaatsen. “Ik had veel vroeger de stap moeten zetten. Ik ben hier veel meer zelfverzekerd door geworden. Ik lach meer, leef meer en durf veel meer. Ik ben ook blij dat ik niet langer mijn hand voor mijn mond moet houden als ik lach. Dat deed ik vroeger voortdurend.”

Ook iets voor jou?

Wil je graag meer weten over jouw mogelijkheden om een mooie glimlach te krijgen, dan kan je voor vrijblijvend advies terecht bij de Smile Consulente van GlamSmile.

Je kan ook gratis een simulatie aanvragen. Zo kan je zien hoe jij verandert met mooie witte tanden!

Voorbeeld van een digitale 2D simulatie

Voorbeeld van een digitale 2D simulatie

Marleen M. nadien met GlamSmile veneers

Marleen M. nadien met GlamSmile veneers

Neem contact op met Smile Consulente Patsy Van Lancker
patsy@glamsmile.be
09/241 58 80 of 0474/13 66 86
www.glamsmile.com

verschenen op : 01-09-2011   |  bijgewerkt op : 20-12-2011

 

Meer over:   mond en tanden     mondverzorging     tandartsbehandelingen    

Vind je deze informatie nuttig? Deel deze dan nu:
print |2.241x gelezen

Reageer op dit artikel

email:
naam:
verberg bovenstaande gegevens :
je naam en emailadres verschijnen dan niet bij je reactie.
onderwerp:
bericht: tekens over.
terug naar begin artikel »
pub
pub
pub