Postzegeltest voor erectiestoornissen

Laatst bijgewerkt: August 2016 | 5 reacties
123-txt-try-out-08-16.jpg

testen De postzegeltest is een eenvoudige, doeltreffende en goedkope techniek om de nachtelijke erectie te testen. Tijdens de slaap is de penis van een gezonde man zonder seksuele stimulatie in een toestand van spontane erectie gedurende 3 tot 5 fasen van 30 tot 60 minuten, die 40% van de nacht innemen. Het evalueren van de kwaliteit van de nachtelijke erectie is een goede methode om een mogelijke erectiestoornis te onderzoeken.

De postzegeltest bestaat erin dat je ’s avonds een geperforeerde band postzegels strak rond de basis van de slappe penis wikkelt met de bedrukte kant tegen de huid. Het strookje moet strak zitten maar niet knellen. Indien het strookje correct is aangebracht zal het ’s ochtends gescheurd zijn als er een spontane erectie optreedt.
Herhaal de test liefst gedurende 3 afzonderlijke nachten.
Tref je bij herhaling ’s ochtends geen gescheurd strookje aan, dan raadpleeg je het best je huisarts omdat er dan mogelijk sprake is van een erectiestoornis.

zie ook artikel : Erectieproblemen


verschenen op : 01/09/2016 , bijgewerkt op 30/08/2016

5 reacties

erectiestoornissen

door anoniem, 15 November 2012 om 00:26

ga eens langs bij een hoertje.

geen zin in sex

door anoniem, 12 February 2007 om 22:14

Ik heb juist hetzelfde. Soms blijf ik me aftrekken zelfs als hij al slap is. Een erectie kan ik niet lang aanhouden. Ik ben al tevreden als ik om de twee weken eens zaad heb. Lust is er niet meer.

niet klaarkomen

door anoniem, 15 November 2006 om 14:03

bij mij ist nog het ergste geval wete,ik heb dus geen enkel zin in seks,nooit,zelf geen zin tot mastuberen,als ik begin stop ik er mee omdat het te lang duurt. heeft iemand een idee hoe dit komt? wanhopige jongen..

erectiestoornissen

door anoniem, 6 November 2006 om 20:54

Hallo, hoewel ik geen man ben, hebben wij ook enige ervaring met faalangst gehad in onze relatie. Mijn man had tot vorig jaar heel vaak last van vroegtijdig klaarkomen. Dit zette echt een domper op ons sexleven. Hij heeft echt vanalles geprobeerd maar niks hielp tot de uroloog hem Seroxat voorschreef. Dit is weliswaar een antidepressivum maar heeft als bijwerking dat het het orgasme uitstelt. Nu is dit echt veel beter ! Hij probeert zich ook veel meer te ontspannen en is niet meer zo gericht op het feit dat hij moet "presteren" in bed en dat hij mij MOET laten klaarkomen. Ik denk dat het ook wat tijd vraagt en dat je misschien nog beter je lichaam moet leren kennen. Of je kan met je probleem ook eens langsgaan bij een dokter, er zijn meerdere gevallen als je denkt. Dat hebben wij na zoveel jaar dus ook gedaan. Dus je hoeft niet beschaamd te zijn. Veel succes N.

erectiestoornissen

door anoniem, 6 November 2006 om 17:16

hoe raak ik verlost van faalangst bij sexuele betrekkingen

bekijk alle 5 reacties

Reageer zelf

verberg bovenstaande gegevens :
je naam en emailadres verschijnen dan niet bij je reactie.
hou me op de hoogte van reacties :
telkens iemand een reactie plaatst bij dit bericht ontvang je een e-mail.
tekens over.
pub