print 3 reacties |42.924x gelezen

Auteursrecht

De structuur, design en inhoud van de website www.gezondheid.be met inbegrip van teksten, lay-out, grafische bestanddelen, presentatie, logo’s, software en andere bestanddelen van deze site zijn beschermd door de intellectuele eigendomsrechten van gezondheid.be of haar informatieleveranciers, zoals het auteursrecht, naburige rechten en het sui generis recht op databanken. Deze rechten worden op geen enkele wijze in licentie gegeven of overgedragen aan derden.

Elke reproductie, verspreiding, verkoop, verdeling, publicatie, aanpassing, vertaling, bewerking of ander gebruik van een element van deze website, in zijn geheel of gedeeltelijk, anders dan voor strikt privé gebruik is verboden, tenzij met voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van gezondheid.be.

Alle merknamen, handelsnamen en logo's die vermeld worden op deze website zijn eigendom van gezondheid.be, zijn handelspartners of derden. Op geen enkele wijze worden de rechten op deze merknamen, handelsnamen en logo's in licentie gegeven of overgedragen aan derden en elk gebruik ervan is dan ook ten strengste verboden, behoudens andersluidende overeenkomst met de respectievelijke eigenaar.

verschenen op : 03-11-2010   |  bijgewerkt op : 26-09-2012

 

Meer over:   over de website    

Vind je deze informatie nuttig? Deel deze dan nu:
print 3 reacties |42.924x gelezen

Reacties

Auteursrecht

door Emmy Van Broeck , 26 januari 2015 om 10:11

Geachte, Voor een publicatie in onze magalogus babyworld heb ik me gebaseerd op informatie van jullie site ivm het slaapritme van je baby vinden. Ik hoop da ...

lees verder »

Auteursrecht

door Lieselot De Vos , 29 maart 2014 om 17:09

Ik ben Lieselot De Vos. 3dejaars student verpleegkunde. Dit jaar doe ik mijn eindwerk rond CPE in het WZC. Een onderdeel hiervan gaat over MRSA. Op jullie site ...

lees verder »

Auteursrecht

door parvinderpal singh , 30 december 2013 om 22:31

wie is de auteur van dit artikel ...

lees verder »

Reageer op dit artikel

email:
naam:
verberg bovenstaande gegevens :
je naam en emailadres verschijnen dan niet bij je reactie.
onderwerp:
bericht: tekens over.
terug naar begin artikel »
pub
pub
pub