Begin het jaar goed met het gratis Precon Dieetplan.

Laatst bijgewerkt: January 2018
2-dames-precon-shakes-250-150.jpg

nieuws

Eén van de meest voorkomende voornemens voor het nieuwe jaar is voor velen ongetwijfeld afslanken. Na de rijkelijke maaltijden van de voorbije feestdagen is het logisch dat mensen bewuster over voeding nadenken. De goede voornemens verdwijnen echter vaak heel snel op de achtergrond.

Daarom is het belangrijk om een dieet te vinden dat gemakkelijk in te passen is in het dagelijkse leven. Vooral ook tijdens het begin van het jaar, een drukke periode, is het niet altijd even evident om een dieet te volgen. Er volgen misschien nog enkele uitnodigingen voor feestjes, u heeft geen tijd om ingewikkelde dieetrecepten te bereiden, ... 

Precon, een dieet voor elke dag

precon18a.jpg
Precon is een dieet voor elke dag, een dieet dat u zonder veel moeite kan inpassen in uw persoonlijke dagplanning. Het Precon BCM Dieet biedt al 25 jaar een dieet aan voor al diegenen die hun droomgewicht willen bereiken en willen behouden. 

De basis van het Precon Programma is het drie-maaltijden-principe. Tijdens het Precon Dieet vervangt u 2 van de 3 dagelijkse maaltijden door een Precon BCM Maaltijdvervanger. De derde maaltijd kan u zelf bereiden met de ingrediënten die u wil. Zo hoeft u uw favoriete gerechtjes niet te missen en het is dus gemakkelijker om het dieet vol te houden. Bovendien kan u nog steeds gezellig eten met uw gezin en ook feestjes zijn geen probleem. 

De Precon BCM Maaltijden zijn verkrijgbaar als zoete en ook als hartige maaltijd. U heeft de uitgebreide keuze tussen shakes met vanille-, aardbei-, chocolade-, banaan- of cappuccinosmaak, tussen soepen met groenten, broccoli, tomaten, prei of de pittige chickencurry of tussen repen met muesli, bessen, chocolade of yoghurt. Deze laatste zijn bovendien superhandig voor onderweg. Met zo veel keuze, belooft het Precon Dieet alvast niet eentonig te worden.

Het Precon Dieetplan

precon18b.jpg

Om u op weg te helpen, kunt u nu een gratis persoonlijk dieetplan aanvragen op de Precon Website. Dr. Paolo Negri, expert op het gebied van voedingsleer en zijn team van voedingsadviseurs helpen u graag op weg met uw goede voornemen om af te slanken.

 Wie zijn dieet goed geïnformeerd kan beginnen, heeft uitstekende slaagkansen. BCM biedt de beste ondersteuning vanaf de eerste dag en geeft persoonlijk advies want iedereen is anders. Het Precon Dieetplan helpt u verder met concrete antwoorden en individueel advies.

Een goede planning vormt namelijk een stevige basis voor een succesvol dieet. Vele diëten laten de klanten aan hun lot over met belangrijke vragen. Bij Precon weten we dat men bij het afslanken de juiste ondersteuning nodig heeft en die moet bij u passen.


Wat kunt u verwachten?

precon18c.jpg
Op basis van uw persoonlijk profiel berekenen we een speciaal op u afgestemd afslankplan. Daar vindt u uw eigen individuele aanbevelingen, gebaseerd op informatie zoals lichaamsbeweging en gewenst gewichtsverlies: "Wat is de dagelijkse energiebehoefte? Wat is een realistisch tussendoel? Hoe ziet een geschikte maaltijd eruit? Hoe bereik ik mijn streefgewicht?"

U komt te weten hoeveel uw lichaam verbrandt in rust en in het dagelijks leven en hoe uw maaltijden er zouden kunnen uitzien. Bovendien bevat het Precon Dieetplan een persoonlijke gids over hoe u uw calorieënbalans kunt controleren en over hoe u uw eetgewoonten kunt veranderen op lange termijn. Er wordt ook aangetoond welke doelen u op welke termijn kan behalen als u zich aan de instructies en regels houdt. Het Precon Dieetplan begeleidt u stap voor stap bij uw voornemen om af te slanken én het motiveert u om vol te houden. 

Zo werkt het!

Vraag uw Precon Dieetplan aan via deze link. Uw gratis Precon Dieetplan aanvragen duurt slechts enkele minuten, een kleine moeite om lange tijd van uw droomgewicht te kunnen genieten.

Meer info?

Heeft u nog vragen over het Precon Dieetplan of over het Precon BCM Programma? Het Precon Team kijkt uit naar uw telefoontje! Wij zorgen voor uitstekende begeleiding zodat u gemotiveerd blijft en die overtollige kilo's verliest. U kan onze voedingsdeskundigen bereiken op het gratis nummer 00800 2500 3500 of u kan ook steeds mailen naar advies@bcminfo.be

bron: Ingezonden mededeling - BCM
verschenen op : 11/01/2018