Staat afvallen ook tussen uw goede voornemens voor 2018? Hoe eiwitten helpen bij het afslanken!

Laatst bijgewerkt: December 2017
TeaserPrecon-BCM-Dieet-01-16.jpg

nieuws

Eiwitten vindt u terug in vele voedingsmiddelen, ze worden echter vaak begeleid door grote hoeveelheden vet. Afslanken met eiwitrijke voeding is al langer een trend, maar werkt het ook echt? Waarom heeft het lichaam eigenlijk eiwit nodig? En in welke voeding vindt u veel eiwitten?

Ook de maaltijden van het Precon BCM Dieet zijn rijk aan eiwitten, die uw lichaam voor het behouden en opbouwen van de spiermassa nodig heeft. De Precon BCM maaltijden bevatten bovendien ook nog heel wat andere belangrijke voedingsstoffen om zeker te stellen dat uw lichaam optimaal verzorgd is tijdens het afslanken. Ontdek hoeveel u binnen welke tijd kunt afvallen en vraag meteen een gratis dieetplan aan.

Levensbelangrijke voedingsstof voor het lichaam

Eiwitten, ook proteïnen genoemd, zijn in elke lichaamscel nodig: voor de opbouw van spieren, hormonen, enzymen en voor het immuunsysteem. Zo worden eiwitten bijvoorbeeld in de vorm van keratine in de huid, de haren en de nagels gebruikt. De zogenaamde structuureiwitten actine en myosine zorgen voor de opbouw van de spieren. Eiwitten hebben ook een belangrijke transportfunctie en ze bevorderen bv. de hemoglobine in de rode bloedcellen.

Omdat de lichaamscellen continu vernieuwd worden, moeten eiwitten regelmatig worden opgenomen via de voeding. Voor volwassenen is het aanbevolen om 0,8g eiwit per dag op te nemen per kilogram lichaamsgewicht. Bij een gewicht van 70 kg, is dit bv. 56 gram. Tussen 10 en 15% van de totale energieopname moet dus uit eiwitten komen. 

Zijn er goede en slechte eiwitten?

Geef de voorkeur aan kwalitatief hoogstaande eiwitten uit vetarme (zuivel)producten, mager vlees en vis en plantaardige producten zoals granen, peulvruchten en aardappelen. Het lichaam kan deze beter verteren. Vet vlees en charcuterie bevatten daarentegen vaak minderwaardige eiwitten en veel vet en zout. 

bcm-Precon_produkten-350.jpg

Bestel een gratis

Precon dieetplan!


Dit plan wordt voor u persoonlijk samengesteld en laat zien hoeveel u af kunt vallen.

Afslanken met eiwit – gaat dat?

Wie veel eiwit eet, profiteert van verschillende positieve eigenschappen: proteïnen zorgen voor een betere verzadiging in vergelijking met koolhydraten en vetten. Het lichaam verbruikt bovendien meer energie voor de vertering van eiwitten en ze ondersteunen de opbouw en het behoud van de stofwisselingsactieve spiermassa.

Eiwitten kunnen door hun fysiologische eigenschappen en door het gevoel van verzadiging dat ze creëren, zorgen voor een verminderde calorieopname. Zo wordt het gemakkelijker om een negatieve energiebalans te bereiken, en dat is de voorwaarde om af te kunnen slanken en vetreserves af te bouwen. 


Profiteer tijdens uw dieet van deze belangrijke voedingsstof

De producten van het Precon bevatten hoogwaardige melkeiwitten en vele andere belangrijke voedingsstoffen. Deze eiwitten zijn belangrijk voor de opbouw en het behoud van de spiermassa en de lichaamscelmassa (Body Cell Mass – BCM). Hoe meer spieren u heeft, hoe meer vet u dagelijks verbrandt.

BCM Producten van Precon.

Heerlijk variëren. De Precon BCM shakes, repen en soepen zijn de basis van het dieet. Deze maaltijden bevatten de optimale hoeveelheid en combinatie van voedingsstoffen en dat met een beperkt aantal calorieën. U vervangt twee van de drie dagelijkse maaltijden door een Precon product.

15 soorten shakes, soepen en repen. Voor thuis, voor op kantoor of onderweg.

Met ons assortiment van vervangmaaltijden kan u heerlijk variëren en u kunt steeds kiezen tussen een kant-en-klare reep of een shake of soep die u in een handomdraai kunt bereiden. Onze klanten zijn het erover eens: 90% van onze klanten beoordeelt de smaak van onze producten als “zeer goed” of “goed”.

Klaar in een handomdraai!

BCM-2dames-shake-01-16MG_0491.jpg
De Precon BCM shakes zijn snel en gemakkelijk te bereiden: neem 2 volle eetlepels poeder en 300 ml magere melk (1,5% vet) en meng in de BCM shaker. Voor de bereiding van de soepen, neemt u 3 volle eetlepels poeder en u mengt deze met melk die u opwarmt in de magnetron of in een kookpot (opgelet, niet koken). Onze repen zijn kant-en-klaar.

Telkens opnieuw variëren

Met de Precon BCM producten kunt u steeds opnieuw variëren, bijvoorbeeld door af te wisselen tussen verschillende zuivelproducten zoals melk, kefir, kwark of yoghurt. U kunt de smaken van de shakes bovendien ook mengen.

Meer info?

Heeft u nog vragen over het Precon Dieet? Het Precon Team kijkt uit naar uw telefoontje! Wij zorgen voor uitstekende begeleiding zodat u gemotiveerd blijft en die overtollige kilo's verliest. U kan onze voedingsdeskundigen bereiken op het gratis nummer 00800 2500 3500 of u kan ook steeds mailen naar advies@bcminfo.be.

bron: Ingezonden mededeling - BCM
verschenen op : 28/12/2017
pub