Vuurwerk & huisdieren? RESCUE® momentje!

Laatst bijgewerkt: December 2017
PETS_RESCUE-150px-h x 250px-b.png

nieuws

Bij oudejaarsavond hoort vuurwerk, voor ons een mooi spektakel om te zien, maar voor je huisdier meestal niet! Vertrouw dan op RESCUE® Pets! Het ontspant en stelt gerust in situaties die door het dier als niet prettig worden ervaren.Ook wanneer jouw hond mee op vakantie mag maar hij de reis niet prettig vindt, wanneer je naar de dierenarts moet of als je een wedstrijd met je paard voor de boeg hebt is RESCUE® Pets de oplossing!

RESCUE® Pets is een voedingssupplement voor alle dieren, zowel huisdieren als paarden en leguanen. 

Wat is RESCUE® Pets?

PETS_PACKSHOTS.png
Bach RESCUE® Pets is een voedingssupplement op natuurlijke basis die de emotie van het dier in balans brengt. Hierdoor kunnen zij vervelende situaties de baas zijn. Het is een mengeling van de vijf bekende Originele Bach bloesems: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem. Het is geheel alcoholvrij en gemakkelijk in gebruik. RESCUE® Pets is verkrijgbaar in druppels en spray, alcoholvrij, kent geen bijwerkingen en valt niet onder de als doping geregistreerde middelen.

Wat is jouw typisch RESCUE® Pets momentje?

Schrijf je in op onze website: www.rescuemomentje.be
Deel jouw RESCUE® Pets momentje en maak kans op één van de gratis RESCUE® producten!

Wat is Bach RESCUE®?

Het Bach systeem kent 38 remedies. Die zijn in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw allemaal ontdekt door dr. Edward Bach, een bekend bacterioloog, arts en patholoog. Elk van deze remedies hoort bij een fundamentele menselijke emotie. Naast de 38 enkelvoudige originele Bach bloesems is er ook een speciale samenstelling ontwikkeld genaamd: Bach RESCUE® .

Verkrijgbaar in : RESCUE® druppels, RESCUE® Spray, RESCUE® Pastilles en RESCUE® Nacht. Deze laatste variant bevat naast de vijf genoemde Bach bloesems ook de bloesem White Chestnut. RESCUE® Nacht, als druppels of spray. Voor uitwendig gebruik als eerste hulp voor de huid is er RESCUE® Cream.


Klik op de volgende link om een verkooppunt in jouw buurt op te zoeken: http://rescuemomentje.be/verkooppunten/

BachRESCUE-assortiment-Haalhetbesteuitjezelf-1024x464-treans.png

RESCUE® Pets momentjes van anderen

“We hadden onze Rottweiler pup een paar maanden, toen hij voor het eerst oudejaarsavond & vuurwerk zou meemaken. Overdag was hij al een paar keer geschrokken van harde knallen, dat beloofde voor ’s avonds! Onze lieve dappere vriend kroop steeds verder weg onder de zetel. Het was duidelijk dat hij niet begreep waar dat lawaai vandaan kwam. Laat staan hoe hij daarmee moest omgaan. Onze buurvrouw had toevallig Rescue® Pets druppels in huis en adviseerde ons om die voor onze pup te gebruiken. We zijn meteen begonnen met de druppels en ’s avonds was hij al een stuk rustiger!” – Frida, 36 jaar

“Onze hond is altijd al erg schrikkerig geweest. Zeker toen ze nog klein was. In de herfst, als het weer onstuimig werd, dan viel het al eens voor dat ze bij slecht weer niet meer naar buiten wilde. De regen en wind vond ze al maar niks, als het dan ook nog eens ging onweren, was er geen beweging meer in te krijgen. Ze verstopte zich gewoon. Het gebeurde dan al eens dat ze binnen plaste en dat moest zeker veranderen. Ik ben dan op internet gaan zoeken en zo kwam ik RESCUE® Pets tegen. Ik ging onmiddellijk naar de winkel en kocht een flesje. Ze krijgt de druppels op haar tong. Wanneer het nu onweert, kijkt ze nog wel even op, maar gaat daarna gewoon verder met wat ze bezig was. Ook durft ze nu ook gewoon weer naar buiten!” – Kim, 28 jaar

bron: ingezonden mededeling: TS Products
verschenen op : 25/12/2017