Een handig wistjedatje voor in de keuken: citroensap tegen verkleuring

Laatst bijgewerkt: December 2017 | 2 reacties
123m-fruit-yuzu-citroen-23-3.jpg

tips Iedereen weet dat je door een versneden appel best een kneepje citroen- of limoensap roert om te voorkomen dat hij bruin kleurt.
Wel, dat geldt evenzeer voor groente die gemakkelijk oxideert aan de lucht zoals bijvoorbeeld witloof, geraspte wortel of knolselderij. Doe er wat citroensap (eventueel aangelengd met water) bij om de kleur mooi fris te houden.

bron: Hilde Deweer, lifestyleredactrice
verschenen op : 30/12/2017

2 reacties

bekijk alle 2 reacties

Reageer zelf

verberg bovenstaande gegevens :
je naam en emailadres verschijnen dan niet bij je reactie.
hou me op de hoogte van reacties :
telkens iemand een reactie plaatst bij dit bericht ontvang je een e-mail.
tekens over.
pub