De app van SmartWithFood, voor voeding op jouw maat

Laatst bijgewerkt: December 2017
smartwithfoodtSWF044.jpg

nieuws

Algemene voedingsaanbevelingen zijn een goede richtlijn als je bewust wil eten, maar elke mens is uniek en reageert anders op voeding.

SwF_banner_160x600_NL.png
Heb je een snel of traag metabolisme, beweeg je veel of net niet? Ben je overgevoelig voor gluten of lactose intolerant? Of misschien eet je liever geen toegevoegde suikers maar wel graag vegetarisch.
Allemaal factoren die een invloed hebben op jouw optimale voeding. 

De app van SmartWithFood maakt het mogelijk de variërende factoren te selecteren, zodat je makkelijk de juiste voedingsproducten voor jezelf, familie en vrienden kan kopen en bereiden. 

Hoe vind ik de juiste voeding?

In de app maak je een profiel aan. Je scant gewoon de barcode van een product in of je gaat op zoek naar een product via de zoekfunctie en de app vertelt je meteen alles wat je wil weten over de voedingswaarden en de ingrediënten van het product.

Als een gescand product niet voldoet aan jouw voedingsvereisten, kan je via de alternatievenknop suggesties opvragen voor producten die wel geschikt zijn. Die knop kan je trouwens ook gebruiken om producten te ontdekken die een leuke afwisseling kunnen zijn.


Met de app kan je vandaag al het merendeel van de producten scannen in de winkels van Colruyt, Bio-Planet en OKay. Hij herkent ook het Colruyt Group-assortiment bij de aangesloten Spar-winkels. Download gratis.

Download gratis

logo_2.png
beschikbaar_op_GooglePlay beschikbaar_op_AppStore
www.smartwithfood.com


bron: ingezonden mededeling: SmartWithFood
verschenen op : 11/12/2017 , bijgewerkt op 20/12/2017