Maximaal spraakverstaan in gezelschappen.

Laatst bijgewerkt: November 2017
Afbeelding_restaurant_phonak.png

nieuws

Verstaan in gezelschappen vormt de grootste uitdaging voor veel slechthorenden, ondanks een goed afgesteld hoortoestel.  Verjaardagen en een restaurant vormen daardoor mogelijk een omgeving waar u zich minder prettig voelt. Mogelijk vermijdt u die situaties zelfs. Dat is jammer, want veel sociale situaties spelen zich vaak af in een rumoerige omgeving. Maar er is hulp voor uw hoorapparaten! Speciaal hiervoor is de Roger Pen ontwikkeld, de richtmicrofoon die sprekend op een gewone pen lijkt en nu eens niet op een hulpmiddel. 

Roger-Pen_met logo-1.jpg

De Roger Pen van Phonak

De Roger Pen is de discrete, losse richtmicrofoon die draadloos verbonden is met uw eigen hoortoestel. Richt de microfoon discreet op de spreker of leg hem midden op tafel, het spraakverstaan verbetert aanzienlijk. Een partner of vriend(in) kan het microfoontje ook om de hals dragen, ideaal als u samen naar een restaurant gaat. Maar ook als u van lange fietstochten houdt is dit een uitkomst. Hierbij hinderen windruis en de grote afstand het spraakverstaan, wat op te lossen is door uw (goedhorende) partner een microfoontje om de hals te hangen. Zo krijgt uw hoorapparaat in moeilijk situaties superkrachten! Dit is mogelijk voor alle merken hoorapparaten (niet alleen Phonak), evenals cochleaire implantaten en BAHA’s.

Bekijk hier de demonstratie video

Ook voor TV en mobiel bellen

De Roger Pen kan tevens gebruikt worden voor de TV als vervanging van de traditionele ringleiding. Doordat de directe verbinding met uw hoortoestel bent u niet beperkt tot specifieke plaatsen in de woonkamer.  Is mobiel bellen een vurige wens van u? Ook daarvoor biedt de Roger Pen uitkomst door de optionele bluetooth koppeling met uw mobiele telefoon.

  • Goed verstaan in gezelschappen
  • Unieke Close-up functie om op één spreker te kunnen richten
  • Draadloze koppeling met GSM, vaste telefoon en TV mogelijk
  • Discreet

Probeer de Phonak Roger Pen zelf!

Uw audioloog kan u nader adviseren of mogelijk zelfs een demonstratie geven. Kijk op de website www.phonak.be/rogerpen voor meer informatie of vraag het gratis digitale informatiepakket aan via email infomail@phonak.be  

Pic_Roger_Supermarket_Roger_Clip_On_Mic_Header_XS_green_Line.jpg

Logo_Phonak_life_is_on_lowres.jpg

bron: ingezonden mededeling: Sonova
verschenen op : 09/11/2017 , bijgewerkt op 07/11/2017