Gezondheid.be-do 28 dec: Bronchiolitis | Feest in huis (met kinderen) | Borstverkleining | Wat moet ik doen als mijn kind een tekenbeet heeft? | Rainbow caramel bar

Laatst bijgewerkt: December 2017

nieuwsbrief

Nog meer actueel nieuws op gezondheid.be

Hoe lang je moet bewegen om een biertje of een glas wijn weer kwijt te raken...

2-dames-precon-shakes-250-150.jpg
Pizza, frietjes, koekjes… heel lekker allemaal, maar heb je enig idee hoe lang je moet bewegen om het aantal opgenomen calorieën weer te verbranden? Wetenschappers beweren dat je de verleiding inderdaad beter kan weerstaan als je weet hoe lang je moet bewegen om te verbranden wat je eet... Vraag hier uw gratis dieetplan aan.

Of lees verder ...

Bronchiolitis

baby-o2masker-bronchiol-170_560_06.jpg
Elk kind jonger dan 2 jaar kan bronchiolitis oplopen. Het betreft een virale infectie die meestal (in 50 tot 80% van de gevallen) door een respiratoir syncytiaal virus (RSV) wordt veroorzaakt.

Bronchiolitis

Feest in huis (met kinderen)

123-kinderen-feest-bakken-kerst-12-17.jpg
Sommige ouders zien het groots, anderen kiezen voor een klein gezellig feestje thuis. De druk om uit te pakken met dure uitjes, traktaties of zelfgemaakte decoratie is tegenwoordig groot. Maar de meeste kinderen amuseren zich minstens even goed op een eenvoudig feestje.

Feest in huis (met kleine kinderen)

Borstverkleining

borstverkl-170_400-04.png
Het uiterlijke aspect van zware borsten is voor vrouwen niet altijd het belangrijkst; lichamelijke en functionele klachten kunnen lichamelijk en psychisch een zware last vormen, waaronder een vrouw zowel letterlijk als figuurlijk gebukt gaat.

Borstverkleining

Wat denk je?

kindje-huh-fun-.jpg
Speel ons minikwisje!.... wat denk je?

'Een mens heeft 4 paar sinussen.'

Is dit zo?

Rainbow caramel bar

t-ellen-rainbowbars.jpg
Het vraagt wat tijd om deze bars klaar te maken, maar ze zijn overheerlijk! Heb je geen tijd of zin om te wachten tussen de verschillende lagen, maak dan maar twee kleuren of wacht gewoon niet. De karamellaag en de chocolade moeten er echt wel bij!

Rainbow caramel bar

Wat moet ik doen als mijn kind een tekenbeet heeft?

ehbk-dr-sofie-teek-11-17.jpg
Dr. Sofie Vanderoost, auteur van het boek EHBK, geeft raad.

Wat moet ik doen als mijn kind een tekenbeet heeft?


verschenen op : 28/12/2017 , bijgewerkt op 28/12/2017
pub