Gezondheid.be-do 21 dec: Wintertips voor psoriasis | Hebt u last van kerstmis- of eindejaarsstress? | Video : Hoe een Parkinsonbehandeling optimaliseren? | Kalkoen op drie wijzen |

Laatst bijgewerkt: December 2017

nieuwsbrief

Nog meer actueel nieuws op gezondheid.be

Dringend nood aan thuishulp?

Beelden_ODT_Gezondheid_be2.jpg
Organisator Dringende Thuiszorg van CM regelt voor jou hulp op maat in samenwerking met de thuiszorgpartners. Zo kan jij uitrusten, want beter worden is belangrijker dan organiseren.

Klik hier voor meer info.

Wintertips voor psoriasis

123-psoriasis-hand-12-17.jpg
Psoriasis is een veel voorkomende chronische huidziekte gekenmerkt door rode vlekken bedekt met witte schilfers. Vaak voelen deze vlekken verdikt aan.

Wintertips voor psoriasis

Hebt u last van kerstmis- of eindejaarsstress?

123-kerstmis-diner-familie-12-16.jpg
Stille Nacht, Heilige Nacht? De kerst- en eindejaarsperiode is voor veel mensen, vooral vrouwen, een van de drukste en meest stresserende periodes van het jaar.

Hebt u last van kerstmis- of eindejaarsstress?

Schenk jezelf 365 dagen gezondheid in kalendervorm

t-HD-gezondheidskalender.jpg
Vergeet jezelf niet deze kerst en kijk nu al uit naar een 2018 dat blaakt van gezondheid. In Schenk jezelf 365 dagen gezondheid vind je voor elke dag van het jaar een gezondheidstip: op 1 januari kom je meteen te weten hoe je die kater afschudt!

Vergeet jezelf niet

Wat denk je?

kindje-huh-fun-.jpg
Speel ons minikwisje!.... wat denk je?

'Het is de lever die de gal aanmaakt'

Is dit zo?

Kalkoen op drie wijzen

123-menu-voeding-kerst-kalkoen-12-16.jpg
Als er dit jaar een lekkere al dan niet gevulde kalkoen op het kerstmenu staat, dan hebben we dat te danken aan de Amerikanen. Daar is het een traditie om zowel op Thanksgiving Day als op kerstmis kalkoen te eten. Laat u inspireren door deze drie heerlijke recepten.


Kalkoen op drie wijzen

Video : Hoe een Parkinsonbehandeling optimaliseren?

video-parkinson-expl1.jpg
Dit filmpje illustreert op een toegankelijke manier wat einde dosis symptomen precies inhouden bij Parkinson, en hoe een éénvoudige oplossing voor deze klacht veel dichterbij staat dan u misschien denkt.

Video : Hoe een Parkinsonbehandeling optimaliseren?


verschenen op : 21/12/2017 , bijgewerkt op 24/12/2017
pub