Verlies gewicht in 1,2,3

Laatst bijgewerkt: October 2017
pronokal_01.jpg

tips Met het PronoKaldieet kan je op een veilige manier afvallen, zonder honger én met behoud van je streefgewicht. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Volg even mee met de 3 etappes…

Etappe 1 – Actieve etappe

In deze etappe wordt 80% van het overgewicht verloren door de combinatie van PronoKalproducten en groenten. Zo geraakt de patiënt in een gecontroleerde ‘ketose’. Ketose heeft een aantal positieve effecten op het lichaam: 

  • Het lichaam gaat haar vetreserves verbranden omdat er een lage aanbreng is van vetten en suikers
  • Je hebt geen hongergevoel
  • Je verliest snel gewicht
  • Het euforisch gevoel krijg je er zomaar bij

Etappe 2 – Fysiologische aanpassing

(invoeren van ‘gewone’ voedingsmiddelen)

In deze tweede etappe verliest de patiënt de laatste 20% van het overtollig gewicht, terwijl er geleidelijk aan weer gewone voedingsmiddelen in het eetpatroon worden ingeschakeld. Het lichaam ondergaat tijdens deze etappe een aantal veranderingen die tijd nodig hebben. Daarom is het uiterst belangrijk dat al de fasen binnen deze etappe worden doorlopen.
Want:
  • hier start de opbouw naar een gezonde voeding
  • we kunnen het jojo-effect vermijden door alle fasen te doorlopen

Etappe 3 – Behoud door middel van evenwichtige voeding

Deze etappe heeft maar 1 doel: het behouden van het streefgewicht, ook op lange termijn.

  • Je krijgt een persoonlijk voedingsschema met gewone, gezonde voedingsmiddelen
  • 3-maandelijkse opvolging van de diëtiste, gedurende 2 jaar
  • Je krijgt een schema op maat voor fysieke activiteit

pronokal_02b.jpg

Bovendien is het PronoKaldieet geschikt voor iedereen die wat extra kilo’s kwijt wil en gezonder wil leven: of je nu 5kg, 10kg of 50kg wil afvallen. Britt wou bijvoorbeeld graag 10kg afvallen om te schitteren op haar grote dag. Ze bereikte haar doel (ze verloor zelfs 1kg extra!) op iets minder dan 3 maanden tijd…

11 kilo, dus. Op drie maanden. Eén kilo meer dan ik mezelf als streefdoel had opgesteld. Je kan dus wel zeggen dat ik heel, héél tevreden ben. Die kleedjes waar ik vijf jaar geleden gemakkelijk in paste, maar het laatste jaar niet eens meer over mijn heupen kreeg? Die zitten opnieuw als gegoten. Die broeken waarvoor ik mezelf spartelend op een bed liet vallen om de knop dicht te krijgen? Passé composé. Maar het kledingstuk dat me nu het beste gevoel geeft van allemaal, is mijn trouwjurk. 

pronokal_03.jpg

Benieuwd naar het volledige verhaal van Britt? Op www.britt-trouwt-fit.be kan je haar ervaringen nalezen!

Bovendien betekent diëten in het geval van PronoKal niet dat je niet lekker mag eten. Op Club PronoKal – een afgesloten deel van de website voor de patiënten – kan je overheerlijke recepten van onder andere topchef Roger van Damme vinden. Honger? Geen sprake van! Met volle teugen genieten? Zeker en vast!

pronokal_04.jpg

Voor meer informatie en getuigenissen (testimonials) kan je steeds terecht op www.pronokaldieet.be of kan je contact opnemen met één van onze diëtisten via info.belgie@pronokal.com of 03/222.45.01. Wil je graag starten met het dieet? Onze diëtistes brengen jou graag in contact met een huisarts in jouw buurt!

bron: ingezonden mededeling: Pronokal
verschenen op : 23/10/2017