Mosselen met kokosmelk

Laatst bijgewerkt: October 2017
f-HD-mosselen-09-17.jpg

recepten Ingrediënten voor 2 personen
2 kg mosselen, 1 zakje mosselgroente, 1 grote el kokosolie, 1 preistengel, 1 ui, 1 knoflookteentje, 1 stuk knolselderij, 1 handvol platte peterselie, 1 handvol rucola, ½ blikje kokosmelk.

Bereiding
- Maak de verse groente schoon en snij ze in kleine stukken. Stoof ze met de mosselgroente in de warme kokosolie tot ze beetgaar zijn en voeg de mosselen toe.
- Leg na een tweetal minuten de peterselie en de rucola erop en voeg de kokosmelk toe.
- Laat de mosselen garen onder deksel tot ze opengaan en schud ze regelmatig op. Niet te lang laten koken, anders worden ze taai. Hou de mosseljus als smaakmaker voor een soep.

5kg5weken02.jpg


Uit het boek '5 kilo minder in 5 weken' van Hilde Deweer in samenwerking met gezondheid.be.

Uitgegeven door WPG, Antwerpen.

Verkoopprijs: 12, 99 euro 128 pagina's - ISBN 978 90 2233378 5


bron: Hilde Deweer, lifestyleredactrice
verschenen op : 23/10/2017

Reageer zelf

verberg bovenstaande gegevens :
je naam en emailadres verschijnen dan niet bij je reactie.
hou me op de hoogte van reacties :
telkens iemand een reactie plaatst bij dit bericht ontvang je een e-mail.
tekens over.
pub