Nieuwe voedingsmiddelentabel

Laatst bijgewerkt: September 2017 | 1 reacties
123-voeding-schrift-tabel-08-17.jpg

nieuws

V.z.w. Nubel publiceerde begin augustus de 6de editie van de Belgische voedingsmiddelentabel. In de nieuwe uitgave besteedt men extra aandacht aan soepen, bereide gerechten, vegetarische producten en soja. 

De Belgische Voedingsmiddelentabel kan een hulpmiddel zijn indien men zo gevarieerd mogelijk wil eten. Om een evenwichtige voeding samen te stellen, moeten we de keuze maken uit het uitgebreide gamma van beschikbare voedingsmiddelen. Daarom biedt de 6de editie van de Belgische voedingsmiddelentabel een waaier van 1400 producten beschikbaar op de Belgische markt, verspreid onder verschillende rubrieken.

Een nieuwe groep van typisch Belgische producten werd toegevoegd namelijk de “Hoeveproducten”, bijvoorbeeld geitenkaas, rijstpap of hoeveboter.http://www.nubel.com/nl/voedingsmiddelentabel.html


verschenen op : 04/09/2017 , bijgewerkt op 04/09/2017

1 reacties

Nieuwe voedingsmiddelentabel

door anoniem, 7 September 2017 om 11:30

Deze week gezien op een Duitse gew.zender ,vegan en vegetarisch :te vet ,kleurstoffen en toen men dieper wou ingaan op de zaak werden camera's geweerd . Eén haring of makreel is méér waard dan 1 kg .gekweekte zalm .Enz.enz..

bekijk alle 1 reacties

Reageer zelf

verberg bovenstaande gegevens :
je naam en emailadres verschijnen dan niet bij je reactie.
hou me op de hoogte van reacties :
telkens iemand een reactie plaatst bij dit bericht ontvang je een e-mail.
tekens over.
pub