Back to school? RESCUE® momentje!

Laatst bijgewerkt: September 2017
Brugklas_final_NL-150px-h x 250px-b.png

tips

Een eerste schooldag, een nieuwe juf of meester, andere klasgenootjes, nieuwe
vriendjes, … Veranderingen in het leven van je kind die niet altijd meevallen.
Echte RESCUE® momentjes! Gebruik dan RESCUE® Kids, dat helpt hen het beste uit
zichzelf te halen en op die manier beter met de nieuwe situatie om te gaan.

Wat is RESCUE® Kids?

Rescue-kids-product.png
RESCUE®  Kids is een voedingssupplement op natuurlijke basis en bevat de vijf Bach bloesems Cherry  Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem. Het is gemakkelijk en onopvallend in gebruik, kan indien nodig ook langere tijd gebruikt worden en is alcoholvrij.

Wat is jouw typisch RESCUE momentje?

Schrijf je in op onze website: www.rescuemomentje.be
Deel jouw RESCUE momentje en maak kans op een van de gratis RESCUE® producten!

Wat is Bach RESCUE®?

Het Bach systeem kent 38 remedies. Die zijn in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw allemaal ontdekt door dr. Edward Bach, een bekend bacterioloog, arts en patholoog. Elk van deze remedies hoort bij een fundamentele menselijke emotie. Naast de 38 enkelvoudige originele Bach bloesems is er ook een speciale samenstelling ontwikkeld genaamd: Bach RESCUE® .

Verkrijgbaar in : RESCUE® druppels, RESCUE® Spray, RESCUE® Pastilles
en RESCUE® Nacht. Deze laatste variant bevat naast de vijf genoemde Bach
bloesems ook de bloesem White Chestnut. RESCUE® Nacht, als druppels of
spray, bij voorkeur een half uurtje voor het slapen gaan innemen. Voor uitwendig
gebruik als eerste hulp voor de huid is er RESCUE® Cream.

Klik op de volgende link om een verkooppunt in jouw buurt op te zoeken: http://rescuemomentje.be/verkooppunten/

BachRESCUE-assortiment-Haalhetbesteuitjezelf-1024x464.jpg

RESCUE® Kids momentjes van anderen

“In het eerste en tweede leerjaar vond onze zoon het geweldig. Vlak voor de zomervakantie kon hij niet wachten om naar het derde leerjaar te gaan. Hij stond echt te springen. Op 1 september was het dan eindelijk zo ver. Ik bracht hem naar school, naar zijn nieuwe klas. Dat bracht heel wat teweeg: nieuwe indrukken, andere kindjes, een andere juf. ’s Avonds kwam mijn zoon thuis en ik zag onmiddellijk dat hij het maar niets vond. Hij gaf aan dat hij teveel moest opletten, terwijl hij nog wilde spelen. Na een aantal weken werden we bij zijn juf geroepen. Zij vertelde ons dat onze zoon moeite had met de aanpassing en overschakeling naar het derde leerjaar. Zij adviseerde ons Bach RESCUE Kids. Sindsdien gaat onze zoon graag naar school en zijn wij ook blij, bedankt Bach RESCUE!” – Nicole, 33 jaar.

“Maandenlang heeft mijn oudste dochter gesmeekt of ze al naar school mocht. Ze was nog maar drie jaar oud en moest nog wachten tot ze vier jaar werd. Haar vriendinnetje die een paar maanden ouder is, zat wel al op school. Hoe korterbij die ene dag kwam, hoe meer ik merkte dat mijn dochter zichzelf niet was. Het deed haar kennelijk toch veel meer dan wij dachten. Ik vertelde dit aan de moeder van haar beste vriendinnetje, zij had misschien hetzelfde meegemaakt met haar dochtertje. Zij herkende het gedrag van mijn dochter meteen en adviseerde mij de druppels van Bach RESCUE voor Kids. Naar school gaan zorgde nog steeds voor veel prikkels, maar haar dochter kon daar beter mee omgaan.” – Esther, 35 jaar

bron: ingezonden mededeling: TS Products
verschenen op : 04/09/2017 , bijgewerkt op 03/09/2017