Chop chop, the next level in the foodbox generation

Laatst bijgewerkt: September 2017
chopchop01_zoeteaardappel.jpg

nieuws

Je kent hem ongetwijfeld.. de maaltijdbox, maar wat onderscheidt Chop chop dan van al die andere, reeds gekende, maaltijdboxen?

Chop chop hecht veel waarde aan de herkomst van haar producten. Zo worden er uitsluitend biologische kwaliteitsproducten aangeboden. Chop chop biedt ook vernieuwende gerechten aan. Het is gedaan met de hedendaagse keuken, met Chop chop tover je in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel. Van Artisjok Barigoule Pasta tot Bay gekruide kabeljauw, de gerechten van Chop chop zijn 1 voor 1 culinaire hoogstandjes waarmee je jezelf en je gezelschap zal plezieren. 

Tijdbesparend

chopchopgroenekracht.jpg
Inkopen doen? Winkelstress? Alles bereiden en koken? Best tijdrovend, zeker in onze huidige consumptiemaatschappij… Chop chop is de eerste maaltijdbox die een (dubbele) oplossing biedt voor dit probleem:
Wordt het aan huis geleverd? Check! Maar vooral: Chop chop levert afgewerkte producten zoals voorgesneden groenten en fruit, verse huisbereide sauzen en vinaigrettes, gedoseerde ingrediënten (zo heb je geen afval meer), bijzondere ingrediënten die moeilijk te vinden zijn en nog veel meer. Marktonderzoek heeft ook uitgewezen dat een (Chop chop) maaltijdbox goedkoper is dan inkopen doen in de winkel of supermarkt. Je hoeft enkel nog te koken en je tovert in een mum van tijd een heerlijke maaltijd op tafel! Kortom Chop chop staat voor een snelle bereiding, efficiëntie, kwaliteit, gezonde en evenwichtige voeding maar is vooral tijdbesparend! Zo win je meer tijd voor jezelf!

Duurzame verpakking

Niet enkel de ingrediënten zijn biologisch verantwoord, maar ook de verpakking is ecologisch verantwoord en met veel zorg en oog op goede recyclage geselecteerd. Chop chop gaat voortdurend op zoek naar innoverende en milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen, zodat de kwaliteit en de veiligheid van de producten keer op keer gegarandeerd is. Tevens zijn de verpakkingsmaterialen zo ontworpen dat er een minimum aan afval gegenereerd wordt, ze zijn allemaal recycleerbaar of biologisch afbreekbaar. 

Voor ieder wat wils

chopchopBAYGEKRUIDEKABELJAUW.jpg
Een partner die vegetariër is of glutenintolerant? Een veganist onder je gezelschap? 
Ook daaraan heeft Chop chop gedacht! Chop chop is de eerste maaltijdbox die gerichte dieetmenu’s aanbiedt : van paleo tot glutenvrij en van vegetarisch tot veganistisch. Ben je eerder een vlees- of viseter? Niet getreurd: de lekkerste vlees- of visgerechten vind je in het carnivoormenu van Chop chop. Kan je niet kiezen uit de verschillende menu’s? Ga dan voor het omnivoormenu.. Er is werkelijk voor ieder wat wils! Onze maaltijdbox bevat telkens 3 maaltijden voor 2 personen. Hieronder ons aanbod nog even opgelijst;

  • Carnivoor: gerechten met vlees, vis en gevogelte
  • Omnivoor: een mix van gerechten uit de verschillende categorieën
  • Vegetarisch: gerechten zonder vlees, vis en gevogelte  
  • Vegan: gerechten zonder vlees, vis, gevogelte en producten van dierlijke oorsprong
  • Glutenvrij: uitsluitend glutenvrije gerechten
  • Paleo: gerechten zonder suikers, bewerkte voedingsmiddelen, kortom een eetpatroon zoals in de oertijd

Wat is Paleo?

chopchopVEGGIEPHO1.jpg
Paleo houdt in: geen bewerkte, industriële producten zoals (toegevoegde) suikers en geraffineerde koolhydraten, zodat je je over het algemeen beter zult voelen. Zo hebben deelnemers aan het paleo-dieet een mooiere huid, minder last van allergieën en verlies van (over)gewicht. Ook zijn er mensen die claimen dat ze zich vrolijker voelen en beter slapen. Bovendien krijg je met het dieet een betere weerstand.
Maar het belangrijkste voordeel van paleo is het feit dat door het vermijden van bewerkte producten, de kans op allerlei welvaartsziektes zoals hart- en vaatziektes fors dalen. 

10 redenen om een Glutenvrij-dieet te volgen

1. Het verlicht en behandeld de symptomen van coeliakie
Dit is de meest voorkomende reden dat mensen voor een glutenvrij-dieet kiezen. Miljoenen mensen lijden aan de auto-immuunziekte, een spijsverteringsaandoening genaamd coeliakie, waarbij een glutenvrij-dieet de enige doeltreffende behandeling is. 

2. Gewicht verliezen
Omdat gluten vaak aanwezig zijn in bewerkte voedingsmiddelen waar veel calorieën inzitten zorgt het voor een hoge calorie inname. Een glutenvrij-dieet zorgt daarentegen voor een vermindering van calorie inname waardoor je gewicht verliest.

3. Cholesterol verlagen
Wetenschappers hebben aangetoond dat door het gebruik van glutenvrije producten het cholesterolgehalte verlaagd.

4. Een betere spijsvertering
Tegenwoordig wordt onze maag- en darmstelsel gebombardeerd met een groot aantal stoffen die er eigenlijk niet thuishoren, zoals gluten, wat een zeer slechte invloed heeft op onze spijsvertering. Een glutenvrij-dieet is dan ook de oplossing voor een betere spijsvertering.

5. Extra energie
Door glutenvrij te eten krijgt ons lichaam veel minder verwerkte suikers binnen en ook geen voedingsmiddelen met veel fructose. Glutenvrij eten geeft ons lichaam de natuurlijke voeding die het nodig heeft, zodat het meer energie vrijgeeft en beter kan presteren.

6. Minder gewrichtspijn of concentratieproblemen
Voor mensen die last hebben van gewrichtspijn, concentratieproblemen, evenwichtsstoornissen, artritis en andere neuralgische aandoeningen kan een glutenvrij-dieet de aandoeningen verlichten of verhelpen. 

7. Een mooiere huid
Gluten kunnen heel goed de oorzaak zijn van constante problemen met acne, zelfs met een lichte intolerantie voor gluten. Een glutenvrij-dieet kan ervoor zorgen dat je een mooiere en zachtere huid krijgt.

8. Een beter humeur
Een symptoom van glutenintolerantie is depressie, door een slechte opname van voedingsstoffen. Dit kan je verhelpen door glutenvrij-dieet te volgen.

9. Beter slapen
Een aantal van de bijwerkingen van glutenintolerantie zijn slaapapneu of het rusteloze benen syndroom. Het eten van glutenvrije producten kan zorgen voor een goede nachtrust. 

10. Afname van de effecten van autisme
Onderzoekers, artsen en ouders zijn van mening dat het verwijderen van gluten uit de voeding (van een kind) niet alleen gastro-intestinale problemen kan oplossen maar ook bepaalde symptomen van autisme kan verbeteren. 

chopchopADOBOKIPBURGER.jpg

Gezondheid verbeteren & afslanken zonder moeite

De meeste mensen associëren diëten met weinig eten, dit is echter een misvatting: je hoeft niet persé weinig te eten, je moet evenwichtig en gevarieerd eten: door je voedingspatroon aan te passen en op een gezonde, maar lekkere manier te eten, zo kan je afvallen, maar bovendien ook je geest verruimen: een gezonde geest in een gezond lichaam. Chop chop begeleid je hier graag mee en helpt je alvast op de goede weg met haar lekkere, gevarieerde en gezonde voeding. Gezonde voeding staat namelijk niet altijd voor smaaklozer, saaier of minder eten. Integendeel! Chop chop zal het je bewijzen dat het ook anders kan! Probeer het en wordt overtuigd!

Zijn je zintuigen al geprikkeld? Haast je dan naar onze website www.chopchop.eu, ontdek onze vernieuwende maaltijdboxen en laat je verleiden! Klik hier en profiteer nu van onze uitzonderlijke introductiekorting!

bron: ingezonden mededeling: Chop chop
verschenen op : 24/08/2017 , bijgewerkt op 26/09/2017