Hoe goed hoor jij eigenlijk? Test het meteen.

Laatst bijgewerkt: May 2017
250x150_NL.jpg

nieuws De zomermaanden, misschien wel de gezelligste periode van het jaar. Vakantie, terrasjes, barbecue met familie en vrienden, dat is genieten ten top. Maar voor wie te kampen heeft met beginnend gehoorverlies kunnen lawaaierige situaties een ware beproeving worden. Deelnemen aan gesprekken kost moeite, pointes gaan verloren... Het gaat om kleine zaken, die vaak onbelangrijk lijken, maar wel een impact hebben op uw levenskwaliteit.

Een op drie Belgen krijgt te maken met gehoorverlies. De belangrijkste reden daarvoor is niet ver te zoeken: natuurlijke veroudering. Ons gehoor is in topvorm als we 18 zijn. Vanaf 25 jaar beginnen onze oren minder goed te werken, een biologisch verschijnsel waaraan niemand ontsnapt. Eerst merken we die veroudering niet op. Pas rond hun vijftigste ondervinden veel mensen problemen met verstaan, vooral in rumoer. 

Lapperre_Eva1.jpg
Weet u eigenlijk hoe het met uw gehoor is gesteld? De audiologen van Lapperre ontwikkelden een korte test die een betrouwbaar inzicht geeft in uw gehoor. Eerst krijgt u enkele korte vragen die peilen naar uw gehoor in alledaagse situaties. Daarna wordt getest hoe goed u alles nog verstaat in een rumoerige omgeving. Na de test krijgt u meteen uw gedetailleerde resultaten per mail of per post, volledig gratis en helemaal vrijblijvend. In tien minuutjes weet u dus hoe goed u nog hoort. Klik hier om de test te starten. 

bron: Ingezonden mededeling : Lapperre
verschenen op : 22/05/2017