Yoga is de ideale work-out.

Laatst bijgewerkt: mei 2017
yoga-met-evy-teaser-tip1.jpg

tips

Denk jij ook, zoals zoveel anderen, dat yoga niets voor jou is? Dat het een bezigheidstherapie is voor senioren die een zee van tijd hebben? Een geitenwollensokken zen-gedoe? Of een hari krishna stuiptrekking van overjaarse hippies die zijn blijven hangen in de jaren 60? 
Wel, dan heb je het HELEMAAL mis! Yoga is niets van dat alles. Integendeel, yoga is trendy en eigentijds. De ideale work-out voor de fysieke en mentale kwaaltjes waarmee de ‘moderne mens’, zoals u en ik, wordt geconfronteerd.

Overtuigd? Haal een yogamatje en een dekentje in huis, bekijk het 1e videofilmpje en start to yoga met Evy.  We trakteren je de komende weken op 10 verschillende sequences. 
Nog altijd non believer? Geef het het voordeel van de twijfel. Het duurt maar een half uur en het kost niets. Na een paar work-outs voel je je gegarandeerd herboren: hallo kracht en energie, goodbye stress en kopzorgen!

In de videosessie ‘Start to yoga met Evy’ komen er 10 verschillende thema’s aan bod. 
De eerste sequence gaat over ‘balans’. Ben je in evenwicht met jezelf? Ben je gestresseerd of ontspannen? 
Ontdek het door je eigen bodyscan te doen. Leer hoe je via een ademhalingstechniek je energie kunt balanceren en je geest kunt kalmeren. En maak kennis met de berghouding, de Tree Pose, de Bridge, de liggende twist en de Fish Pose. 
Relax and enjoy!

zie ook artikel : Start 2 Yoga - 1.Fundament


verschenen op : 17/05/2017

Reageer zelf

verberg bovenstaande gegevens :
je naam en emailadres verschijnen dan niet bij je reactie.
hou me op de hoogte van reacties :
telkens iemand een reactie plaatst bij dit bericht ontvang je een e-mail.
tekens over.
pub