Havermoutcrumble met appel en blauwe bessen

HAVERMOUTCRUMBLE APPEL BLAUWE BES-645.jpg

recepten

2 porties
25 minuten

Ingrediënten

  • 125 g blauwe bessen
  • 1 zoete appel, geschild en in stukjes
  • 1 el + 2 el volkoren rogge of speltmeel (natuurvoedingswinkel)
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl kokosvet
  • 2 el hazelnoten, grof gehakt
  • 2 el pompoenpitten
  • 1/2 tl bakpoeder
  • 5 el havervlokken
  • 1 à 2 el acaciahoning (of agavesiroop)

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180° C.
Meng de blauwe bessen met de stukjes appel, 1 el roggemeel en de kaneel.
Doe in een ovenschaaltje.
Smelt het kokosvet op een laag vuur.
Doe alle overige ingrediënten in een kom en meng goed. Voeg de kokosolie toe en meng opnieuw.
Verdeel het mengsel over het fruit en bak 20 à 25 minuten in de voorverwarmde oven.

Tip

Voor een zondags ontbijt of vieruurtje!

nooit meer dieten 2.jpg

www.nooitmeerdiëten.be

www.sanamethode.be


bron: boek Nooit Meer Diëten 2 - Sandra Bekkari

Laatst bijgewerkt: september 2018

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram