Havermoutcrumble met appel en blauwe bessen

Laatst bijgewerkt: July 2017
HAVERMOUTCRUMBLE APPEL BLAUWE BES-645.jpg

recepten

2 porties
25 minuten

Ingrediënten

  • 125 g blauwe bessen
  • 1 zoete appel, geschild en in stukjes
  • 1 el + 2 el volkoren rogge of speltmeel (natuurvoedingswinkel)
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl kokosvet
  • 2 el hazelnoten, grof gehakt
  • 2 el pompoenpitten
  • 1/2 tl bakpoeder
  • 5 el havervlokken
  • 1 à 2 el acaciahoning (of agavesiroop)

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180° C.
Meng de blauwe bessen met de stukjes appel, 1 el roggemeel en de kaneel.
Doe in een ovenschaaltje.
Smelt het kokosvet op een laag vuur.
Doe alle overige ingrediënten in een kom en meng goed. Voeg de kokosolie toe en meng opnieuw.
Verdeel het mengsel over het fruit en bak 20 à 25 minuten in de voorverwarmde oven.

Tip

Voor een zondags ontbijt of vieruurtje!

nooit meer dieten 2.jpg
www.nooitmeerdiëten.be
www.sanamethode.be

bron: boek Nooit Meer Diëten 2 - Sandra Bekkari
verschenen op : 06/07/2017 , bijgewerkt op 05/07/2017

Reageer zelf

verberg bovenstaande gegevens :
je naam en emailadres verschijnen dan niet bij je reactie.
hou me op de hoogte van reacties :
telkens iemand een reactie plaatst bij dit bericht ontvang je een e-mail.
tekens over.
pub