Soepje van courgette en rucola met tomaat en mozzarella

Laatst bijgewerkt: May 2017
RUCOLA COURGETTE SOEP-645.jpg

recepten

2 porties
20 minuten

Ingrediënten

  • 1 l groentebouillon
  • 1 kleine courgette
  • 80 g rucola
  • (optioneel) 1 tl vloeibare honing (acacia)
  • zeezout

Bereiding

Breng de groentebouillon aan de kook en voeg de courgette toe. Laat 20 minuten doorkoken en mix met de rucola. Voeg eventueel een klein scheutje honing toe.

Verwarm de oven voor op 180°C.
Doe de tomaatjes in een ovenschaaltje met wat olijfolie en Provençaalse kruiden en gaar ze een 10tal minuten in de voorverwarmde oven.
Werk de soep af met mozzarellabolletjes, de tomaatjes, rucola en zwarte peper.
Voor de afwerking voor 2 personen: 6 kerstomaatjes, 1 el extra vierge olijfolie, Provençaalse kruiden, 6 kleine bolletjes mozzarella, enkele blaadjes rucola, zwarte peper.

Tip

Dit soepje kan zowel warm als op kamertemperatuur geserveerd worden.

nooit meer dieten 2.jpg
www.nooitmeerdiëten.be
www.sanamethode.be

bron: boek Nooit Meer Diëten 2 - Sandra Bekkari
verschenen op : 08/06/2017

Reageer zelf

verberg bovenstaande gegevens :
je naam en emailadres verschijnen dan niet bij je reactie.
hou me op de hoogte van reacties :
telkens iemand een reactie plaatst bij dit bericht ontvang je een e-mail.
tekens over.
pub