Cholesterolbeheersing op een efficiënte en natuurlijke manier?

Laatst bijgewerkt: januari 2017 | 3391 x gelezen

tips Rode gist rijst is geen hype,maar wordt al eeuwen gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde.
Rode gist rijst ontstaat doorfermentatie van rijst door de specifieke giststam nl. Monascus purpureus Went.Tijdens de fermentatie van de rijst ontstaat er een paarsrood pigment enmeerdere cholesterolbeheersende Monacolines.

De belangrijkste Monacoline, is Monacoline K.
Monacoline K uit gefermenteerde rode gist rijst draagt bij tot het behoud van een normale cholesterolspiegel bij een dagelijkse inname van minstens 10 mg. Daar uw cholesterol ’s nachts wordt opgebouwd, is het belangrijk dat u de rode gist rijst ’s avonds inneemt. Rode gist rijst is ook bij ons meer en meer gekend als natuurlijke oplossing voor de beheersing van de cholesterol. Er zijn meerdere varianten op de markt.

Welke criteria zijn belangrijk voor een veilig gebruik en goed resultaat ?
De samenstelling van rode gist rijst kan sterk variëren. Het gevolg? Niet alle voedingssupplementen met rode gist rijst zijn even werkzaam. Rode gist rijst moet afkomstig zijn van een gecontroleerd fer-mentatieproces. Bovendien moet Monacoline K gestandaardiseerd zijn zodat elke tablet evenveel Monacoline K bevat en u telkens dezelfde dosis inneemt. De meest overtuigende studies werden uitgevoerd met Monacoline K die overwegend de lactonvorm bevat.

Ook de veiligheid van rode gist rijst is van groot belang.
Onder bepaalde omstandigheden kunnen Monascussoorten immers citrinine produceren, een myco-toxine dat lever- en nierschade veroorzaakt. De keuze voor een kwalitatieve rode gist rijs is dus zeer belangrijk.

Wat is Arterin®?
Arterin® is de meest aanbevolen en best verkochte rode gist rijst in België.*
Het is een uiterst efficiënte en zeer goed verdragen oplossing om uw cholesterol te beheersen. Belangrijk is dat Arterin® u de hoogste kwaliteit garandeert en de natuurlijke, wetenschappelijk bewezen vorm.

Voor meer informatie: http://arterin.be/wat-is-arterin of de lopende ARTERIN (3+1 maand gratis) actie http://arterin.be/acties

Arterin® garandeert u de hoogste kwaliteit.
De unieke kwaliteit van Arterin® garandeert gestandaardiseerde Monacoline K-concentratie van 10 mg (Arterin®). Arterin® is getest op de afwezigheid van citrinine en aflatoxines. De productie verloopt volgens een uiterst streng gecontroleerd productieproces volgens farmaceutische standaarden (GMP). Arterin® biedt volledige traceerbaarheid en elk lot wordt zelfs 2 x gecontroleerd, wat uitzonderlijk is voor een voedingssupplement.

Arterin® biedt u de natuurlijke, wetenschappelijk bewezen vorm.
Arterin® biedt u de rode gist rijst in de natuurlijke en wetenschappelijk bewezen vorm (lactone>zuur), waarop alle overtuigende klinische studies werden uitgevoerd.

Voor wie is Arterin®?
Arterin® is voor wie zijn cholesterol efficiënt wil beheersen:
> met een natuurlijk actief bestanddeel;
> met bewezen effectiviteit;
> met uitstekende spiertolerantie (zoals voor oudere mensen, sporters);
> met bewezen veilig gebruik

Omdat een goede cholesterolbeheersing belangrijk is, kan u hier de voucher voor een opstartdoos downloaden: http://arterin.be/acties

10 mg Monacoline K opstartdoos

10 mg Monacoline K opstartdoos

Vraag advies aan uw arts.
Arterin® vindt u in uw apotheek.

*Bron : IMS september 2016

bron: Ingezonden mededeling - Omega Pharma
verschenen op : 03/01/2017 , bijgewerkt op 16/01/2017
gezondheid.be op Facebook