Azijn, een verrassende weldaad voor je gezondheid

Laatst bijgewerkt: February 2017 | 6 reacties
123-soorten-azijn-1710_01.jpg

tips Azijn is niet alleen nuttig in de keuken en bij het onderhoud van huis en tuin. Het heeft ook zijn nut voor de gezondheid!

Voor het haar

Je haar spoelen met lauw water waaraan een scheut azijn werd toegevoegd, is goed tegen schilfertjes. Maar het helpt ook om dof haar zijn natuurlijke glans terug te geven. Wrijf je haar elke morgen in met enkele druppels witte azijn voor een goed resultaat.

Tegen wratten

Dit zou misschien ook kunnen helpen: bedek de wratten met een stukje watten dat in ciderazijn gedrenkt werd en leg er een steriel gaas op.

Tegen aften

Ciderazijn doet ook aften opdrogen. Breng de azijn op de aft aan met een wattenstaafje. Of gebruik een zelfgemaakt mondspoelmiddel: voeg een eetlepel witte azijn toe aan een kop heet water en doe er eventueel nog 2 of 3 kruidnagels bij. Spoel je mond tweemaal per dag met dit lauwe product.

bron: Barbara Simon
verschenen op : 16/07/2016 , bijgewerkt op 13/02/2017

6 reacties

Azijn, een verrassende weldaad voor je gezondheid

door anoniem, 19 July 2016 om 11:15

Azijn als onkruidverdelgingsmiddel. Spuit het op de groene plekken en rechtstreeks op onkruid tussen de tegels wanneer je zeker weet dat het een dag droog blijft en na een dag is alles dor en kun je het tussen de tegels uitvegen. Kostenbesparend effectief.

bekijk alle 6 reacties

Reageer zelf

verberg bovenstaande gegevens :
je naam en emailadres verschijnen dan niet bij je reactie.
hou me op de hoogte van reacties :
telkens iemand een reactie plaatst bij dit bericht ontvang je een e-mail.
tekens over.
pub