Meer seks op vakantie

Laatst bijgewerkt: July 2013 | 2 reacties
koppel-benen-zee-170_400_09.jpg

nieuws Op vakantie gaan en (meer) seks gaan hand in hand. Dit blijkt uit een internationaal onderzoek van datingsite C-Date. Vooral jongeren zien in de vakantieperiode een grotere kans op een kortdurende flirt.

Bijna een derde van de Belgische vakantiegangers gaat op zoek naar casual seks tijdens hun reis.
21 procent van de vrouwen en 41 procent van de mannen gaan op vakantie om casual seks te hebben. Mensen jonger dan dertig jaar zijn het meest geneigd op vakantie te gaan voor casual seks: 51,6 procent van de jongere mannen en 32,3 procent van de jongere vrouwen.

62 procent van de vakantiegangers in een relatie verwacht meer seks van hun partner tijdens deze vakantie.Getrouwde mannen bleken het vaakst te zeggen ‘Ja, maar het komt er uiteindelijk vaak niet van (5,5 procent van de mannen versus 4,9 procent van de vrouwen).

41 procent van de Belgen zegt dat een mooie hotelkamer op vakantie hem of haar opwindt.

Wellicht verrassend is dat jongeren de hotelkamer belangrijker vinden dan ouderen. 51,6 procent van de Belgische mannen en 32,3 procent van de Belgische vrouwen van onder de dertig jaar zegt dat een mooie hotelkamer hen in de stemming kan brengen. Dit in tegenstelling tot 32,3 procent van de mannen en 22,7 procent van de vrouwen van vijftig jaar en ouder.

bron: www.c-dating.be.
verschenen op : 18/07/2013 , bijgewerkt op 16/07/2013

2 reacties

Meer seks op vakantie

door jos, 21 July 2013 om 07:50

Mooi weer, ontspannen sfeer en veel tijd brengen koppels dichter bij elkaar.

seks

door anoniem, 18 July 2013 om 21:40

Toch logisch? Op vakantie heb je tijd voor mekaar, het is mooi weer, de zorgen vallen even weg. De kinderen zoeken hun eigen weg, en papa en mama vinden mekaar weer.

bekijk alle 2 reacties

Reageer zelf

verberg bovenstaande gegevens :
je naam en emailadres verschijnen dan niet bij je reactie.
hou me op de hoogte van reacties :
telkens iemand een reactie plaatst bij dit bericht ontvang je een e-mail.
tekens over.
pub