print 1 reactie |3.010x gelezen

Nieuwe website over borstkanker

Elk jaar krijgen in Vlaanderen bijna 6.000 vrouwen te horen dat ze borstkanker hebben. Elke dag sterven gemiddeld 4 vrouwen per dag aan borstkanker in Vlaanderen.

De nationale borstkankercampagne Think Pink lanceert een niewue website over borstkanker. Zowel het publiek als de medische wereld kan op die nieuwe website terecht voor alle mogelijke vragen en antwoorden over borstkanker. Een medisch team van zowel dokters, borstverpleegkundigen en psycho-sociale hulpverleners werken samen om op alle nieuwe vragen rond alle mogelijke aspecten van borstkanker een antwoord te formuleren. In de databank zijn nu reeds bijna 4000 vragen en antwoorden verwerkt en beschikbaar vanaf volgende week.

Met dit nieuw online platform wil Think-Pink iedereen die betrokken geraakt bij borstkanker in Vlaanderen snel, gericht en medisch correct informeren. Bovendien wordt de website ook een forum en platform waar iedereen zijn ervaringen kan delen.

verschenen op : 02-03-2013   |  bijgewerkt op : 28-02-2013

bron: www.think-pink.be

Meer over:   borstkanker    

Vind je deze informatie nuttig? Deel deze dan nu:
print 1 reactie |3.010x gelezen

Reacties

borstkanker

door anoniem , 11 maart 2013 om 17:27

2 maart was het 2 jaar geleden dat ik van borstkanker "in situ" geopereerd werd . Ik ben natuurlijk genezen maar nu moet ik op maandelijks onderzoek en zal we ...

lees verder »

Reageer op dit artikel

email:
naam:
verberg bovenstaande gegevens :
je naam en emailadres verschijnen dan niet bij je reactie.
onderwerp:
bericht: tekens over.
terug naar begin artikel »
pub
pub
pub